Hva er EndyMed?

EndyMed 3DEEP® er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring av ansikt, hals og brystparti. Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med EndyMed eller radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

EndyMeds innovative 3DEEP® teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden, med minimal ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov.

En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed 3DEEP® varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

EndyMed 3DEEP® brukes for:

  • Redusere rynker og fine linjer
  • Bedre akne og aknearr
  • Gi en strammere hud (ansikt, hals og bryst)
  • Bedre hudens tekstur og porer
  • Behandle strekkmerker og arr

FSR – Fraksjonell behandling med EndyMed 3DEEP®:

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å lage en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer med kollagen. Nehandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere jevnere hud med en fin glød. Du får på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden. Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter ca. fire ukers mellomrom.

Intensif – Microneedling med radiofrekvens

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier: radiofrekvens og mikronåler. Mikronålene er høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Behandlingen gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur. I tillegg gir Intensif gode resultater på dype rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca. fire ukers mellomrom.

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan skiller EndyMed seg fra andre fraksjonelle behandlinger?
Radiofrekvenser går dypt ned i huden og varmer opp underhuden, dette gjøres på en effektiv måte, og lager minimalt med nedetid.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
De fleste trenger tre fraksjonelle behandlinger, med ca. 4 ukers mellomrom i 3 mnd.

Hvordan ser jeg ut etterpå, og er det lang nedetid?
Radiofrekvenser har vanligvis minimalt med nedetid. Etter EndyMed microneedling vil du være rød i noen timer til et par døgn. Etter FSR Deep fraksjonell behandling) vil du få lett skorpedannelse og noe hevelse som oftest forsvinner etter 3-5 dager.

Hva kan jeg forvente etter behandlingen?
I løpet av behandlingsperioden vil du merke forbedring av huden etter hver gang. Huden vil fortsette å forbedres i 3 mnd etter siste behandling.