Hva er MonaLisa Touch behandling?
Monalisa Touch er en helt ny laserbehandling i Norge som gir vaginal foryngelse ved å bedre slimhinnen i skjedeveggen uten hormoner og kirurgi.

For hvilke kvinner er Monalisa Touch laserbehandling best egnet?
For kvinne med vaginal atrofi ( tørre vaginal slimhinner), smerte under samleie, svie, urin inkontinens eller vaginal slapphet som ønsker tightening.

De fleste kvinner får noen av disse plagene i overgangsalder og mange får problemer allerede etter første barnefødsel. Monalisa Touch er den ideelle behandlingen for dem som er ute etter en mindre behandling i forhold til tradisjonelle kirurgiske behandlinger eller ikke ønsker hormon behandling. Det er også en bra behandling for dem som har blitt behandlet lokalt for kreft og ikke kan ha hormonbehandling.

Ubehaget fra de fysiologiske endringene knyttet til forandringer i vaginalslimhinnen, kan påvirke livskvaliteten og påvirke par- forholdet, og kan føre til lav sex lyst, uteblivelse av orgasme og helt fraværende sex lyst hos kvinner pga av testosteron mangel.

MonaLisa Touch fremmer utvinning av genital slimhinne- balanse på en sikker og nærmest smertefri måte ved hjelp av metoder som ligner på de som brukes for å redusere aldring av huden i ansiktet.

Film fra danske nyheter om behandlingen